Ένα μικρό βοήθημα για τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που διδάσκουν το μάθημα της Ιστορίας Γ΄ Λυκείου και για τις μαθήτριες και τους μαθητές του προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών που μοχθούν σκληρά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Χρονολογικοί πίνακες Ιστορίας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. 26 πίνακες ανά κεφάλαιο τόσο με τη σειρά του βιβλίου όσο και σε απόλυτη χρονολογική σειρά, καθώς και για το σύνολο της ύλης (μετά την περικοπή της). 
Το κείμενο στην παρούσα μορφή του είναι υπό έκδοση - φυσικά με την ίδια άδεια χρήσης- και είναι το πρώτο μιας σειράς κειμένων που θα "ανεβαίνουν" σταδιακά τις επόμενες ημέρες, μετά την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της νέας ύλης. Στην τελική τους εκδοχή τα κείμενα θα συνοδεύονται από αρκετές εκατοντάδες επαναληπτικών ερωτήσεων κλειστού τύπου, οι οποίες είναι στην τελική φάση ενσωμάτωσής τους σε ηλεκτρονικό περιβάλλον και ελέγχονται σχολαστικά αυτές τις μέρες από μερικούς φίλους συναδέλφους.
Κατεβάστε το από εδώ.

Download file tables_v01.pdf (2mb)
Already downloaded 1684 times


Phoca Facebook Comments

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας, όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Μάθετε περισσότερα εδώ.